Πέταξε κινητά στο προαύλιο των φυλακών Λάρισας!

Πέταξε κινητά στο προαύλιο των φυλακών Λάρισας!

Οι αστυνομικοί  έσπευσαν στις φυλακές πριν απομακρυνθεί ο δράστης και τον συνέλαβαν, ενώ κατέσχεσαν όσα πέταξε στο προαύλιο

larisa-fulak
Πιο... βλακώδη τρόπο για να εφοδιάσει φυλακισμένους με μέσα επικοινωνίας, δεν μπορούσε να βρει ένας 26χρονος Έλληνας ο οποίος προσέγγισε μέρα- μεσημέρι της Δευτέρας το μαντρότοιχο του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας, μπροστά στα μάτια των ανδρών της εξωτερικής φρουράς!

Έκπληκτοι εκείνοι, τον είδαν να εκσφενδονίζει προς τον προαύλιο χώρο τρία κινητά τηλέφωνα, ένα φορτιστή και ένα ζευγάρι ακουστικών και αμέσως ειδοποίησαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι έφτασαν στις φυλακές πριν απομακρυνθεί ο δράστης και του φόρεσαν «βραχιόλια», ενώ κατέσχεσαν όσα πέταξε στο προαύλιο.

Ο νεαρός δράστης παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν για ποιον κρατούμενο προορίζονταν τα κινητά και τα παρελκόμενά τους. Στο μεταξύ, σχημάτισαν σε βάρος του 26χρονου δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής μέσων επικοινωνίας σε χώρο κράτησης και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης