Μεσσήνη: 59χρονος καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο μπαλκόνι του

Μεσσήνη: 59χρονος καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο μπαλκόνι του

Τα πέντε δενδρύλλια κάνναβης ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο 59χρονος συνελήφθη

2388921
Πολύ... σίγουρος για τον εαυτό του ήταν ένας 53χρονος Έλληνας κάτοικος της Μεσσήνης, ο οποίος δεν δίστασε να καλλιεργεί χασισόδεντρα μέσα σε γλάστρες στο... μπαλκόνι του σπιτιού του, χωρίς να φαντάζεται καν ότι κάποιος θα τα έβλεπε και θα ενημέρωνε την Αστυνομία, όπως και έγινε!

Όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας χτύπησαν την πόρτα του για να κάνουν έρευνα ακολουθώντας τις πληροφορίες που τους δόθηκαν, για τον 53χρονο ήταν πια αργά. Τα πέντε δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε και το ύψος τους δεν ξεπερνούσε τα 15 εκατοστά, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο ίδιος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Τα 6,95 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε στην κατοχή του ένας 52χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε μαζί με έναν 48χρονο φίλο του σε σωματική έρευνα στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας και της Ο.Π.Κ.Ε., ήταν αρκετά για να βρεθούν και οι δυο με χειροπέδες.

Αλλά και στα δυο σπίτια του 48χρονου στην Πτολεμαΐδα και σε περιοχή της Πέλλας, κατασχέθηκαν άλλα 30,35 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σε βάρος των δυο φίλων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης