Δολοφονία Μακρή: Σήμερα στον ανακριτή ο Βούλγαρος εκτελεστής

Δολοφονία Μακρή: Σήμερα στον ανακριτή ο Βούλγαρος εκτελεστής

Για να απολογηθεί για τη δολοφονία του επιχειρηματία τον περασμένο Οκτώβριο στη Βούλα

foto-voulga
Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 31χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον περασμένο Οκτώβριο στη Βούλα.

Ο 31χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία ενώ την περασμένη Παρασκευή είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για τα πλημμελήματα της αντίστασης κατά της αρχής, της πλαστογραφίας και της φθοράς ξένης περιουσίας, για τα οποία πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 10 Απριλίου.

Η ειδική ειδική ομάδα που συγκρότησε το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση της υπόθεσης Μακρή για πέντε ολόκληρους μήνες έφτασε στα ίχνη του Βούλγαρου εκτελεστή από μια... απόδειξη!

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται για τους αστυνομικούς όταν σε έρευνά τους σε δωμάτιο ξενοδοχείου τα πρώτα 24ωρα μετά τη δολοφονία Μακρή όταν και αναζητούσαν κάποιο πρόσωπο που να έχει φύγει βιαστικά από την Ελλάδα, εντόπισαν ξεχασμένη μια απόδειξη αγοράς αντρικών ρούχων, με ημερομηνία της προηγούμενης της δολοφονίας Μακρή.

Αναλύοντας τους κωδικούς της απόδειξης και συγκρίνοντας τα ρούχα με εκείνα που φαίνεται να φορά στο βίντεο της εκτέλεσης ο δράστης, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και τον ταυτοποίησαν!

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία ο αλλοδαπός, μαζί με τον 35χρόνο αδερφό του, έφθασαν στην Ελλάδα από την Σόφια στις 12 Οκτωβρίου του 2018, δηλαδή 19 ήμερες πριν την εκτέλεση του συμβολαίου. Διέμεναν σε ξενοδοχεία και παρακολουθούσαν τον στόχο τους καταστρώνοντας προσεκτικά το σχέδιο τους, έτσι ώστε να αποκλείσουν και το παραμικρό ενδεχόμενο να γίνει λάθος.

Κλείσιμο
Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 46χρόνου Γιάννη Μακρή, έφυγαν την επομένη μέρα, 1/11/2018, για την Σόφια.

Μετά τη σύλληψη του 31χρόνου το απόγευμα της Τρίτης στη Γλυφάδα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν το κίνητρο της δολοφονίας και να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης