Παιδική πορνογραφία: Συνελήφθη 20χρονος που εκβίαζε 14χρονη με γυμνές φωτογραφίες

Παιδική πορνογραφία: Συνελήφθη 20χρονος που εκβίαζε 14χρονη με γυμνές φωτογραφίες

Ο 20χρονος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου – Απέσπασε φωτογραφίες και απειλούσε ότι εάν η 14χρονη δεν του έστελνε κι άλλες, θα τις αναρτούσε στο διαδίκτυο

amfiloxia
Στη σύλληψη ενός εικοσάχρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου προχώρησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο νεαρός αλλοδαπός, που είναι χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και κατοικεί σε πόλη της Πελοποννήσου, απέσπασε από 14χρονη φωτογραφίες στις οποίες ήταν ημίγυμνη. Στη συνέχεια, ο δράστης ζητούσε περισσότερες παρόμοιες φωτογραφίες, ενώ απειλούσε την ανήλικη ότι αν δεν του τις στείλει θα αναρτούσε αυτές που κατείχε στο διαδίκτυο.

Μετά από έρευνα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τα ηλεκτρονικά του ίχνη του στην Πελοπόννησο. Σε έρευνα ου έγινε σπίτι του, με τη συνδρομή των αξιωματικών του τοπικού τμήματος, βρέθηκαν στην κατοχή του δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο γυμνών και ημίγυμνων κοριτσιών, μεταξύ των οποίων και της 14χρονης.

Σε βάρος του νεαρού συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο 20χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για κύρια ανάκριση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης