Συνέλαβαν Λετονή που εκδιδόταν μέσω ίντερνετ στο Βόλο

Συνέλαβαν Λετονή που εκδιδόταν μέσω ίντερνετ στο Βόλο

Η 47χρονη γυναίκα είχε μαζί της 100 προφυλακτικά και ερευνάται εάν είχε κι άλλα ραντεβού στην πόλη

astynomia-peripoliko-dyo
Σκηνές... ροκ επικράτησαν σε ένα από τα δωμάτια ενός κεντρικού ξενοδοχείου του Βόλου, όταν ένας αστυνομικός της Ασφάλειας πέρασε χειροπέδες σε μια αλλοδαπή εκδιδόμενη με την οποία είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού, μέσω της γνωστής ιστοσελίδας που στέλνει κάθε τόσο εντυπωσιακές γυναίκες στην θεσσαλική πόλη!

Μόλις η 47χρονη Λετονή παρέλαβε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, ο αστυνομικός που παρίστανε τον «πελάτη» της αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα και την συνέλαβε. Όμως, εκείνη σήκωσε στο πόδι το ξενοδοχειακό συγκρότημα με τα ουρλιαχτά της, μη μπορώντας να πιστέψει την απρόοπτη κατάληξη του ροζ ραντεβού!

Στην κατοχή της Λετονής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γύρω στα 100 προφυλακτικά κι έτσι ερευνάται αν είχε κλείσει ραντεβού και με άλλους πελάτες από την περιοχή. Αφού της ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, αφέθηκε ελεύθερη καθώς το αδίκημα αποτελεί πταίσμα.

Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες που έχει αρχίσει εδώ και μήνες για να εντοπίσει τον διαχειριστή της διαδικτυακής ιστοσελίδας όπου δημοσιεύονται οι αγγελίες για τις «καυτές» συναντήσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφέρει αποτελέσματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης