Καταδίωξη με πυροβολισμούς στη λεωφόρο Φυλής

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στη λεωφόρο Φυλής

Επιβάτες οχήματος άνοιξαν πυρ όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο - Συνελήφθη ο συνοδηγός, διέφυγε ο οδηγός - «Ρουτίνα το περιστατικό» δηλώνει στον ΘΕΜΑ 104,6 ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών

katadivox-new1
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΛΑΣ όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στη λεωφόρο Φυλής.

Όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει περίπου στις 10 το βράδυ, αυτός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη με τους δύο επιβαίνοντες στο όχημα να ανοίγουν πυρ κατά των αστυνομικών.

Μετά από την καταδίωξη οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον συνοδηγό ενώ ο οδηγός διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατά πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κλεμμένο από την περιοχή της Πετρούπολης, και ένα όπλο.

Κλείσιμο
«Ήταν ρουτίνα αυτό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης. Στη δυτική Αττική αντιμετωπίζουμε συχνά τέτοια περιστατικά» δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος κάνοντας λόγο για «ανταλλαγή πυροβολισμών για αρκετά λεπτά στα οποία ανταπέδωσαν οι συνάδελφοι».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης