Άρτα: Πωλούσε χιλιάδες τσιγάρα που γέμιζε με λαθραίο καπνό

Άρτα: Πωλούσε χιλιάδες τσιγάρα που γέμιζε με λαθραίο καπνό

Ο 58χρονος λαθρέμπορος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων

Arta-kapnos
Σε μικρό… καπνεργοστάσιο είχε μετατρέψει την αποθήκη του σπιτιού του σε περιοχή του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας ένας 58χρονος, ο οποίος γέμιζε χιλιάδες κενές φύσιγγες με λαθραίο καπνό και τις πωλούσε μέσα σε πακέτα τσιγάρων!

Οι πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και διακίνηση λαθραίου καπνού έφτασαν ως τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνες στο σπίτι και τους αποθηκευτικούς χώρους του 58χρονου και κατέσχεσαν ακατέργαστο λαθραίο καπνό συνολικού βάρους οκτώ κιλών, 2.420 φύσιγγες τσιγάρων γεμισμένες με καπνό μέσα σε πακέτα τσιγάρων ή χύμα, 4.969 κενές φύσιγγες τσιγάρων, 1.046 κενά πακέτα τσιγάρων, μία μεταλλική συσκευή για την γόμωση φυσίγγων και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα.

Ο λαθρέμπορος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 53χρονος που συνελήφθη σε άλλη περιοχή του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, καθώς στο σπίτι του κατασχέθηκαν λαθραίος καπνός βάρους 400 γραμμαρίων και ένα κυνηγετικό όπλο. Τα καπνικά προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Άρτας για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης