Φυτώριο με χασισόδεντρα σε σπίτι στην Πέλλα

Φυτώριο με χασισόδεντρα σε σπίτι στην Πέλλα

Pella-xasisofyteia
Όποια σχέδια και να έκανε για τις ποσότητες χασίς που θα τρυγούσε όταν θα μεγάλωναν τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στο σπίτι του στην κοινότητα Τριφύλλι της Πέλλας ένας 56χρονος άνδρας, πήραν άδοξο τέλος μετά την αιφνιδιαστική «επίσκεψη» αστυνομικών.

Οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν ενημερωθεί για την παράνομη καλλιέργεια και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του υπόπτου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε δημιουργήσει ένα φυτώριο στο οποίο καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες 33 νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους μόλις εννέα εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στο σπίτι κατασχέθηκε, ακόμη, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 372 γραμμαρίων που είναι άγνωστο πώς απέκτησε ο 56χρονος, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Στην Βάρδα Ηλείας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 20χρονος Έλληνας, έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης