Λακωνία: Μάνα και γιος ξάφρισαν πορτοφόλι και έκαναν αγορές με τις κάρτες

Λακωνία: Μάνα και γιος ξάφρισαν πορτοφόλι και έκαναν αγορές με τις κάρτες

Τα ηλεκτρονικά ίχνη από τις ανέπαφες συναλλαγές οδήγησαν στην ταυτοποίηση του 24χρονου δράστη και της 42χρονης μητέρας του 

astynomia-arxeio-ena
Η μητέρα ξάφρισε ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρήκε ξεκλείδωτο στους Μολάους της Λακωνίας και ο γιος ανέλαβε να... χρησιμοποιήσει τις τραπεζικές κάρτες που υπήρχαν μέσα κάνοντας αγορές από ένα κατάστημα στην κοινότητα Απιδιά!

Όμως, τα ηλεκτρονικά ίχνη από τις ανέπαφες συναλλαγές οδήγησαν τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην ταυτοποίηση του 24χρονου δράστη και στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ο ρόλος της 42χρονης μητέρας του που είχε διαπράξει την κλοπή. Έτσι, συνελήφθησαν στην Απιδιά όπου κατοικούν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

*** Δραπέτης από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου ήταν ένας 17χρονος που είχε τρυπώσει στο εσωτερικό ενός καταστήματος στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας στις 15 Δεκεμβρίου 2018, αφού παραβίασε ένα παράθυρο και άρπαξε 100 ευρώ. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος του 17χρονου, που είχε διαφύγει, σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

*** Πολύτιμα έγγραφα, μεταξύ των οποίων ιατρικές εξετάσεις, βιβλιάρια υγείας και έγγραφα της εφορίας, έκαναν φτερά από τον αποθηκευτικό χώρο ενός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ιεράπετρας, όπου τα φόρτωσε η κάτοχός τους μέσα σε ένα πάνινο σακ βουαγιάζ! Η γυναίκα διαπίστωσε την κλοπή όταν το λεωφορείο έφτασε στον Άγιο Νικόλαο και την κατήγγειλε στην Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με το Ράδιο Λασίθι προσφέρει αμοιβή αν της επιστραφεί το πολύτιμο σακ βουαγιάζ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης