ΕΣΡ: Οι εργαζόμενοι ζητούν την αποπληρωμή των υπερωριών τους

ΕΣΡ: Οι εργαζόμενοι ζητούν την αποπληρωμή των υπερωριών τους

Στην επιστολή τους οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι έχουν λάβει διαβεβαιώσεις από το υπουργείο ΨΗΠΤΕ για την καταβολή των δεδουλευμένων

esr_money
Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ζητώντας την αποπληρωμή των υπερωριών τους, για τις οποίες -όπως επισημαίνουν στην επιστολή- είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από το υπουργείο ΨΗΠΤΕ, ότι θα τους καταβληθούν.

Οι υπερωρίες τους αφορούν την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας και ουσιαστικά προκλήθηκαν, καθώς η ανεξάρτητη Αρχή υπολειτουργεί έχοντας 39 εργαζόμενους με πολύ μεγαλύτερες ανάγκες.

Η επιστολή των εργαζομένων του ΕΣΡ απεστάλη προς τον πρόεδρο της Βουλής και τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας καθώς και τα πολιτικά κόμματα.

Στην επιστολή τους αναφέρουν ότι αναστέλλουν άμεσα την υπερωριακή τους εργασία μέχρι την καταβολή της αποζημίωσης, γεγονός το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα τη γενικότερη καθυστέρηση των εργασιών της Ανεξάρτητης Αρχής (6η τηλεοπτική άδεια, προκήρυξη περιφερειακών και θεματικών αδειών κλπ).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης