Θήβα: Οι Ρομά πετούσαν πέτρες σε αυτοκίνητα επειδή είχε συλληφθεί ομόφυλός τους για ληστεία σε βενζινάδικο

Θήβα: Οι Ρομά πετούσαν πέτρες σε αυτοκίνητα επειδή είχε συλληφθεί ομόφυλός τους για ληστεία σε βενζινάδικο

Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στον καταυλισμό στο Πυρί

tzamia-new1
Αντίποινα για τη σύλληψη ενός Ρομά που λήστεψε πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Θήβας-Λιβαδειάς ήταν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Star Κεντρικής Ελλάδας, τα επεισόδια που προκάλεσαν άλλοι Ρομά το απόγευμα της Δευτέρας.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 7.30 το απόγευμα στη γέφυρα στο Πυρί όταν σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 30 Ρομά πέταξαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα προκαλώντας υλικές ζημιές σε δύο ΙΧ.

Το πρώτο όχημα δέχθηκε πέτρα στο παρμπρίζ. Ο οδηγός χωρίς να αιφνιδιαστεί κατάφερε να αναπτύξει ταχύτητα και να ξεφύγει από την επιδρομή των Ρομά που ακολούθησε.

Το δεύτερο όχημα δέχθηκε επίσης βροχή από πέτρες με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί ελαφρά από το σπασμένο τζάμι της πόρτας του και τελικά να ακινητοποιήσει το όχημα.

tzamia-new2
tzamia-new1


Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί που βρίσκονται πάντα στο σημείο αντιλήφθηκαν έγκαιρα να τη νέα επίθεση και φυγάδευσαν τον τραυματία οδηγό με το όχημά του.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Θήβας του ενός εκ των δύο δραστών της ληστείας που είχε ταυτοποιηθεί με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι το πρωί της Τρίτης ξεκίνησαν επιχείρηση στον καταυλισμό των Ρομά στο Πυρί, εικάζουν ότι και ο δεύτερος δράστης της ληστείας βρίσκεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν προβεί σε συλλήψεις ατόμων που έχουν διαπράξει κλοπές και ληστείες σε διερχόμενους οδηγούς στη γέφυρα στο Πυρί.

Με πληροφορίες από tvstar.gr


Δείτε βίντεο: Οι Ρομά πετούσαν πέτρες σε αυτοκίνητα επειδή είχε συλληφθεί ομόφυλός τους για ληστεία σε βενζινάδικο
Οι Ρομά πετούσαν πέτρες σε αυτοκίνητα επειδή είχε συλληφθεί ομόφυλός τους για ληστεία σε βενζινάδικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης