Κλοπιμαία, βεγγαλικά και όπλα στο Ι.Χ. νεαρού στην Καβάλα

Κλοπιμαία, βεγγαλικά και όπλα στο Ι.Χ. νεαρού στην Καβάλα

Ο 21χρονος είχε κρύψει σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του οχήματος βραχιόλια, αλυσίδες, ένα ρολόι και διάφορα άλλα χρυσαφικά και κοσμήματα η προέλευση των οποίων ερευνάται

silipsi
Στο μικροσκόπιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας έχει βρεθεί η παράνομη δραστηριότητα ενός νεαρού Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στην Καβάλα από άνδρες της Ο.Π.ΚΕ. που σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και βρήκαν μέσα κλοπιμαία, βεγγαλικά και παράνομο οπλισμό.

Ο 21χρονος είχε κρύψει σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του οχήματος βραχιόλια, αλυσίδες, ένα ρολόι και διάφορα άλλα χρυσαφικά και κοσμήματα η προέλευση των οποίων ερευνάται, αλλά και δύο βεγγαλικά και μία σιδερογροθιά που κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

*** Στο σπίτι μιας γυναίκας στα Χανιά τρύπωσε το βράδυ της Πέμπτης ένας 43χρονος αλλοδαπός και άρπαξε κοσμήματα, είδη οικιακής χρήσης και διάφορα άλλα αντικείμενα. Ωστόσο, εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρήκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία και τα πέστρεψαν στην ιδιοκτήτριά τους. Ο αλλοδαπός προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης