Λαμία: Τέσσερα χρόνια έψαχναν τον δράστη απόπειρας ανθρωποκτονίας

Λαμία: Τέσσερα χρόνια έψαχναν τον δράστη απόπειρας ανθρωποκτονίας

Ο νεαρός παρ' ολίγον δολοφόνος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην πόλη από αστυνομικούς της Ασφαλείας

astynomia2__25
Κατάφερνε να κυκλοφορεί σαν κύριος στη Λαμία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια ένας 32χρονος Έλληνας, παρ' όλο που οι τοπικές αρχές τον αναζητούσαν βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί στις 14 Απριλίου του 2015 από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Ο νεαρός παρ' ολίγον δολοφόνος εντοπίστηκε στην πόλη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα που είχε τροποποιηθεί με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας το οποίο εκδόθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2016. Έτσι, ο 32χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο οποίος διέταξε την κράτησή του ώσπου να προσαχθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

*** Στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Νοτίου Πηλίου ένας 40χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Βέροιας για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και Διάταξη του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με την ίδια κατηγορία. Ο 40χρονος κρατείται με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και θα οδηγηθεί διαδοχικά στις δυο δικαστικές αρχές που τον αναζητούσαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης