Ξήλωναν τις μπαταρίες από τρακτέρ στην Κοζάνη

Ξήλωναν τις μπαταρίες από τρακτέρ στην Κοζάνη

Όπως κατήγγειλε 74χρονος αγρότης, μέσα στο Μάρτιο είχαν κάνει φτερά συνολικά τέσσερις μπαταρίες από δύο τρακτέρ της ιδιοκτησίας του

trakter12
Τουλάχιστον δύο κλοπές είχαν διαπράξει τον τρέχοντα μήνα δυο νεαροί Έλληνες, οι οποίοι ξήλωναν τους συσσωρευτές που έβαζαν σε κίνηση τους γεωργικούς ελκυστήρες ενός ηλικιωμένου αγρότη, σε μια περιοχή της Κοζάνης.

Όπως κατήγγειλε ο 74χρονος, μέσα στο Μάρτιο είχαν κάνει φτερά συνολικά τέσσερις μπαταρίες από δύο τρακτέρ της ιδιοκτησίας του.

Οι δυο περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας 20χρονος και ένας 24χρονος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες στην ευρύτερη περιοχή.

*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έναν «ποντικό» που είχε τρυπώσει μέρα- μεσημέρι σε ένα εργοστάσιο κεραμοποιίας που δεν λειτουργεί πλέον σε περιοχή του Αγρινίου και ξήλωνε σίδερα και άλλα μέταλλα. Ο 47χρονος Έλληνας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης