Θήβα: Εξιχνιάστηκε ληστεία με πυροβολισμούς σε περίπτερο, 14 μήνες μετά

Θήβα: Εξιχνιάστηκε ληστεία με πυροβολισμούς σε περίπτερο, 14 μήνες μετά

Οι δράστες ηλικίας 28 και 23 χρόνων ταυτοποιήθηκαν από την πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Θηβών

perioliko
Δυο νεαροί Έλληνες, από τους οποίους ο ένας είχε παρελθόν στις ληστείες και ο άλλος ήταν ανυπότακτος, κρύβονταν πίσω από την επεισοδιακή ληστεία με πυροβολισμούς σε βάρος μιας 42χρονης υπαλλήλου περιπτέρου, που είχε γίνει πριν από 14 μήνες στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας.

Οι δράστες ηλικίας 28 και 23 χρόνων ταυτοποιήθηκαν από την πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Θηβών, βάσει των οποίων ο 23χρονος ανυπότακτος συνελήφθη στη Θήβα με οργανωμένη επιχείρηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ο 28χρονος συνεργός του που αναζητείται, ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για άλλη ληστεία.

Στις 3 Φεβρουαρίου του 2018, οι δυο κακοποιοί είχαν πυροβολήσει μία φορά με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του περιπτέρου, τρομοκρατώντας την 42χρονη υπάλληλο από την οποία είχαν αρπάξει 200 ευρώ. Αλλά και κατά την διαφυγή τους προς άγνωστη κατεύθυνση, πυροβόλησαν ακόμη μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρανομίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης