Ρόδος: Πιτσιρίκος... 8 χρόνων ξάφριζε προϊόντα από σούπερ μάρκετ!

Ρόδος: Πιτσιρίκος... 8 χρόνων ξάφριζε προϊόντα από σούπερ μάρκετ!

Η αστυνομία συνέλαβε επτά αγόρια, ο μεγαλύτερος από τα οποία είναι 17 χρόνων

astynomia-mixanes-ena
Ολόκληρη συμμορία... πιτσιρικάδων έκανε έφοδο σε ένα σούπερ μάρκετ στη Ρόδο και άρπαξε πλήθος προϊόντα, όμως και τα επτά μέλη της έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας που διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ο μικρότερος σε ηλικία ήταν μόλις... οκτώ χρόνων!

Οι επτά νεαροί, οι οποίοι είναι όλοι ανήλικοι και ο μεγαλύτερος είναι 17 χρόνων, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για κλοπή και συνοδευόμενοι από τους γονείς τους στους οποίους απαγγέλθηκε κατηγορία για παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Ικανοποιητικό... νυχτοκάματο έβγαλαν οι άγνωστοι με τις κουκούλες τύπου full face, που διέρρηξαν ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Διακοπτό και άρπαξαν το ποσό των 1.000 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας που διενεργούν προανάκριση σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων και συνεχίζουν τις έρευνες.

*** Τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Δασών Άρτας διέρρηξε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ένας 35χρονος Έλληνας και άρπαξε από μέσα διάφορα εργαλεία. Ωστόσο, η διάρρηξη εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης