Καλλιεργούσαν χασισοφυτείες στα σπίτια τους σε Χαλκιδική και Σέρρες

Καλλιεργούσαν χασισοφυτείες στα σπίτια τους σε Χαλκιδική και Σέρρες

Οι αστυνομικοί εντόπισαν 107 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες στη Χαλκιδική και 26 νεαρά δενδρύλλια κάνναβης σε αυλή σπιτιού στις Σέρρες

xasis12
Μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία που βρισκόταν ακόμη στα σπάργανα, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου σε ένα σπίτι σε μια περιοχή της Χαλκιδικής και, μετά από έρευνες, κατάφεραν να εντοπίσουν τον καλλιεργητή που ήταν ο νεαρός Έλληνας ένοικος.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 21χρονος καλλιεργούσε όχι ένα και δυο αλλά... 107 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες στον χώρο όπου διέμενε! Τα νεαρά χασισόδεντρα που το ύψος τους δεν ξεπερνούσε τα 20 εκατοστά κατασχέθηκαν και ο νεαρός συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών.

*** Με την ίδια κατηγορία συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών ένας 53χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας να καλλιεργεί συνολικά 26 νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους μόλις τεσσάρων εκατοστών, στην αυλή της κατοικίας του σε περιοχή των Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης