Σε δοχείο με μπογιά μετέφερε χασίς στη Μυτιλήνη

Σε δοχείο με μπογιά μετέφερε χασίς στη Μυτιλήνη

Όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους βρίσκουν οι διακινητές ναρκωτικών για να μεταφέρουν την «πραμάτεια» τους, πάντα με το τακτικό δρομολόγιο πλοίου από τον Πειραιά

mpogia
Όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους βρίσκουν οι διακινητές ναρκωτικών για να μεταφέρουν ποσότητες χασίς στη Μυτιλήνη, πάντα με το τακτικό δρομολόγιο πλοίου από τον Πειραιά. Μετά το παιδικό καροτσάκι στο οποίο ένας 30χρονος αλλοδαπός έκρυβε χασίς βάρους ενός κιλού και 180,21 γραμμαρίων, η νέα μεταφορά έγινε με δοχείο μπογιάς!

Στον εντοπισμό του 19χρονου αλλοδαπού που την είχε αναλάβει, βοήθησε ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, ο οποίος αντέδρασε μόλις μύρισε το πλαστικό δοχείο που περιείχε χρώμα στο λιμάνι του νησιού. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών άνοιξαν το δοχείο και βρήκαν μέσα μια μια πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους ενός κιλού και 514,45 γραμμαρίων.

Αμέσως ακινητοποίησαν το νεαρό επιβάτη του πλοίου, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν ένα κινητό και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης