Συνελήφθη επ' αυτωφώρω να παραβιάζει σπίτι στον Τύρναβο

Συνελήφθη επ' αυτωφώρω να παραβιάζει σπίτι στον Τύρναβο

Κατασχέθηκαν το κατσαβίδι με το οποίο προσπάθησε να παραβιάσει την πόρτα,  53,60 ευρώ και ένα δολάριο που είχε στην τσέπη του

diarriksi
μήματος ένας 40χρονος Έλληνας, την στιγμή που προσπαθούσε να παραβιάσει την πόρτα ενός σπιτιού στην περιοχή του Αμπελώνα Τυρνάβου.

Ο δράστης αποπειράθηκε να διαρρήξει την είσοδο του σπιτιού μέρα- μεσημέρι, χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του. Όμως, εκτός από αυτό, κατασχέθηκαν 53,60 ευρώ και ένα δολάριο που είχε στην τσέπη του κι έτσι οι αστυνομικοί που τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί άλλη κλοπή.

*** Σε μια καφετέρια στη Λάρισα διασκέδαζε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης μία 23χρονη Ελληνίδα, αλλά όταν βρήκε την ευκαιρία άρπαξε μια γυναικεία τσάντα που είχε μέσα 290 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και έγινε καπνός! Ωστόσο, συνελήφθη λίγες ώρες μετά από αστυνομικούς της Ασφάλειας και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή της. Η 23χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενη για κλοπή.

*** Χρήματα και διάφορα αντικείμενα έκλεψε από το κατάστημα ενός 28χρονου στο Ρέθυμνο ένας 18χρονος, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ανακάλυψαν την ταυτότητα του και κατάφεραν να τον συλλάβουν. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης