Ξάφρισε χρήματα από φούρνο στον Πύργο

Ξάφρισε χρήματα από φούρνο στον Πύργο

Ο «πελάτης» δεν δίστασε να βάλει χέρι στην ταμειακή μηχανή και να αρπάξει από το συρτάρι της τα 100 ευρώ που υπήρχαν

furnos
Μπήκε σε ένα αρτοποιείο σε περιοχή του Πύργου  για να ψωνίσει ένας 62χρονος Έλληνας το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κάποιος στο ταμείο γιατί ο υπάλληλος ήταν απασχολημένος, σκέφτηκε να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Ο «πελάτης» δεν δίστασε να βάλει χέρι στην ταμειακή μηχανή και να αρπάξει από το συρτάρι της τα 100 ευρώ που υπήρχαν. Όμως, την στιγμή που ήταν έτοιμος να φύγει, επέστρεψε από την ολιγόλεπτη απουσία του ο ιδιοκτήτης, ο οποίος κατάλαβε τι συνέβη και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας. Ο 62χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

*** Ως πελάτης μπήκε και ένας 36χρονος Έλληνας σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αίγιο, αλλά την στιγμή που απομακρύνθηκε ο υπάλληλος που θα τον εξυπηρετούσε, έβαλε στην τσέπη το κινητό του τηλέφωνο! Ο δράστης έσπευσε να φύγει, αλλά το θύμα αντιλήφθηκε την κλοπή, ειδοποίησε την Αστυνομία και ο 36χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Μετά την προσαγωγή του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και τον σχηματισμό δικογραφίας για κλοπή, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης