Χανιά: 49χρονος «ξάφριζε» επί ένα χρόνο την ηλικιωμένη μητέρα του!

Χανιά: 49χρονος «ξάφριζε» επί ένα χρόνο την ηλικιωμένη μητέρα του!

Της άδειαζε τον τραπεζικό λογαριασμό της,  καθώς έκανε αναλήψεις χρημάτων με την πιστωτική κάρτα της που είχε εντοπίσει τον κωδικό PIN της, ενώ είχε αρπάξει και κοσμήματα

arrest1
Όλα τα είχε μελετήσει ένας αδίστακτος 49χρονος για να ξαφρίζει συστηματικά τις οικονομίες και τα τιμαλφή της ηλικιωμένης μητέρας του, μπαινοβγαίνοντας με αντικλείδι στο σπίτι της σε περιοχή των Χανίων από τον περασμένο Μάιο ως το Σάββατο, οπότε συνελήφθη.

Η 84χρονη δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι ο γιος της ρήμαζε τον τραπεζικό λογαριασμό της, καθώς εκείνος έκανε αναλήψεις χρημάτων με την πιστωτική κάρτα της που είχε εντοπίσει τον κωδικό PIN της, αλλά την… έβαζε ξανά στη θέση της για να μην υποψιαστεί κάτι η μητέρα του. Η πλεονεξία του, όμως, του κόστισε ακριβά, καθώς ξάφριζε συστηματικά και όλα τα κοσμήματα της ηλικιωμένης!

Την μυστηριώδη εξαφάνισή τους την αντιλήφθηκε η 84χρονη και ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας. Το πρωί του Σαββάτου, άνδρες της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τον 49χρονο, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του το αντικλείδι. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου αποκαλύφθηκε ότι είχε αδειάσει το λογαριασμό και την… μπιζουτιέρα της μητέρας του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης