Λαφαζάνης και Διαμαντίδης στον δήμο Κορυδαλλού για την 25η Μαρτίου

Λαφαζάνης και Διαμαντίδης στον δήμο Κορυδαλλού για την 25η Μαρτίου

Κατέθεσαν στεφάνια στο Ηρώο Πεσόντων στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

trstew
Με λαμπρότητα και σεβασμό στην ιστορία του Έθνους πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στον Κορυδαλλό για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην τελετή ενώ το «παρών» έδωσαν και αρκετοί πολιτικοί μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης αλλά και υποψήφιοι βουλευτές. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης ενώ μαθητές και φορείς κατέθεσαν στεφάνια.
  
Σε δηλώσεις του στο protothema.gr ο υποψήφιος στη Β' Πειραιά με το ΚΙΝΑΛ,Δημήτρης Διαμαντίδης είπε: «Το 1821 κάποιοι Έλληνες ενωμένοι έδωσαν το αίμα τους γράφοντας ιστορία. Το 2019 κάποιοι άλλοι προσπαθούν να διαγράψουν την ιστορία με το Μακεδονικό, με δηλώσεις περί Καστελόριζου και Θράκης. Δεν θα τους αφήσουμε είναι προφανές. Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο , μετριοπάθεια και πάνω από όλα ενότητα. Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες πολίτες, χρόνια πολλά».

O Δημήτρης Διαμαντίδης εργάζεται στο χώρο της Ναυτιλίας, κατοικεί στο Δήμο Νίκαιας Ρέντη ενώ προέρχεται από παραδοσιακή οικογένεια με δημοκρατικό παρελθόν.Ο πατέρας του Γιάννης Διαμαντίδης , εκλεγόταν βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ , στη Β Πειραιά από το 1989 ενώ το 2009 συμμετείχε στην κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου ως Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων , Νήσων και Αλιείας.

korr6
korr4
korr3
korr2
korr7
korr8
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης