Αραβαντινός στον ΘΕΜΑ 104,6: Το υπ. Δικαιοσύνης γνώριζε εδώ και ημέρες για τα βίντεο με το «πάρτι» των κρατουμένων

Αραβαντινός στον ΘΕΜΑ 104,6: Το υπ. Δικαιοσύνης γνώριζε εδώ και ημέρες για τα βίντεο με το «πάρτι» των κρατουμένων

Κατονόμασε τρεις λόγους που επιτρέπουν αυτά τα φαινόμενα

kelia-koridal
Τρεις λόγους για τους οποίους υπάρχουν βίντεο με κρατούμενους να ζουν σε κελιά-σουίτες με δορυφορικές τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα και άλλες ηλεκτρικές συσκευές ονομάτισε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο εκπρόσωπος τύπου της ομοσπονδίας σωφρονιστικών υπαλλήλων Αντώνης Αραβαντινός.

«Ο ένας έχει να κάνει με τους κατά καιρούς επίορκους σωφρονιστικούς υπαλλήλους τους οποίους εμείς διαχωρίσει από τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μας και τους αποκαλούμε συνυπηρετούντες. Ο δεύτερος έχει να κάνει με ένα κλίμα βίας από ισχυρούς κρατουμένους που έχει ως αποτέλεσμα να επικρατεί ο φόβος και το τελευταίο διάστημα και στο προσωπικό που ξυλοκοπείται, μαστιγώνεται, λοιδωρείται και είναι τρομαγμένο και εγκαταλελειμμένο από την πολιτική ηγεσία. Ο τρίτος έχει να κάνει με την πολιτική που επέλεξε η ηγεσία του υπ. Δικαιοσύνης σχετικά με τη λειτουργία των φυλακών που αφήνει να ευδοκιμούν τέτοιες συνθήκες» είπε ο κ. Αραβαντινός.

Κατηγόρησε, μάλιστα, την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης ότι «μας είπαν παράκεντρα, μας είπαν ότι προβαίνουμε σε fake news, κοντολογίς μας αντιμετώπισαν σαν σκουπίδια κάτω από το χαλί».

Σχολιάζοντας, τέλος, την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης που εκφράζει την έκπληξη για τα βίντεο «εμείς θα αποκαλύψουμε το ψέμα γιατί το γνώριζαν εδώ και 15 ημέρες σε σύσκεψη στις 19 Μαρτίου υπό τον γενικό επιθεωρητή των φυλακών».

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης