Χαλκιδική: Συνέλαβαν απατεώνα με ποινή 40 ετών

Χαλκιδική: Συνέλαβαν απατεώνα με ποινή 40 ετών

Σε βάρος του εκκρεμούσαν όχι μια ή δυο, αλλά πέντε καταδικαστικές αποφάσεις

astynomia-sillipsi-ena
Τα έχασαν ακόμη και οι αστυνομικοί του τμήματος Αρναίας, όταν έκαναν έλεγχο στοιχείων σε έναν 58χρονο Έλληνα σε περιοχή της Χαλκιδικής και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν όχι μια ή δυο, αλλά πέντε καταδικαστικές αποφάσεις διαφόρων δικαστηρίων της χώρας με ιδιαίτερα βαριές ποινές!

Συγκεκριμένα, του είχαν επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης 36 ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, καθώς και ποινή φυλάκισης 46 μηνών για συκοφαντική δυσφήμηση! Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ο οποίος του έδειξε τον δρόμο για το κελί των φυλακών Κασσάνδρας, όπου θα εκτίσει την ποινή του.

*** Σε άλλη περιοχή της Χαλκιδικής, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Κασσάνδρας ένας 43χρονος Έλληνας που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης η οποία εκκρεμούσε. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης οκτώ ετών η οποία του επιβλήθηκε, ενώ θα πρέπει να καταβάλλει και χρηματική ποινή ύψους 50.000 ευρώ.

*** Στους Ευζώνους τους Κιλκίς, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Παιονίας ένας 52χρονος αλλοδαπός που επιχειρούσε είσοδο στη χώρα, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αρχών της Γερμανίας για οικονομικά εγκλήματα. Ο εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης