Καταγγελίες για παράνομες και αδιαφανείς διαδικασίες στην επιλογή Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης

ypourgeio-paideias-1-1021x576

Αποχώρησαν οι αιρετοί από τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Επιλογής - Καλούν τον Γαβρόγλου να παρέμβει άμεσα και να ακυρώσει τις ενέργειες του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Επιλογής 

Αποχώρησαν οι αιρετοί από τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Επιλογής Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης καταγγέλλοντας ότι πριν το άνοιγμα των φακέλων βαθμολόγησης , ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Επιλογής αρνήθηκε στα μέλη του Συμβουλίου να λάβουν γνώση της αναλυτικής βαθμολογίας του κάθε μέλους , ανά υποψήφιο.

Συγκεκριμένα, Οι αιρετοί Δ. Πεππές, Β. Παληγιάννης και Ν. Φασφαλής αποχώρησαν από τη σημερινή συνεδρίαση καταγγέλλοντας αδιαφανείς διαδικασίες.

Οι τρεις αιρετοί κατήγγειλαν ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των Συνεντεύξεων των υποψηφίων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, πριν το άνοιγμα των φακέλων βαθμολόγησης , ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Επιλογής αρνήθηκε στα μέλη του Συμβουλίου να λάβουν γνώση της αναλυτικής βαθμολογίας του κάθε μέλους , ανά υποψήφιο.

Οι αιρετοί καλούν τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου να παρέμβει άμεσα και να ακυρώσει την ενέργεια αυτή, ώστε να εξασφαλιστεί η νομιμότητα και η διαφάνεια των διαδικασιών. Σε αντίθετη περίπτωση, τονίζουν οι αιρετοί, το αποτέλεσμα θα αμφισβητηθεί.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Ευάγγελος

Οταν κυβερνούσε το Πασοκ και η ΝΔ , αυτοί οι Περιφερειακοί Δ/ντες έβγαιναν κατευθείαν μέσα από τα κομματικά γραφεία. Σε αυτή την εκλογή , τη φετινή, 9 στους 10 θα είναι ΝΔ ή Πασοκ παλι γιατί είναι με αξιολογικά κριτήρια κατά 90% η επιλογή τους. Οι Αιρετοί του Πασοκ και της ΝΔ , παίζουν το απόλυτο θέατρο.

Stathis

Είχες εσύ πληροφόρηση εκ των έσω για το ποιοι γίνονται? Είσαστε επικίνδυνοι απλά...

Γιώργος Π.

Αρισερή αξιοκρατία... Ντροπή!

Βρε βρε καλώς το ηθικό πλεονέκτημα!!

Σε λίγο καιρό θα αναφωνήσουμε προς τους νέους Περιφερειακούς "..ξέρεις από βέσπα;;" στη σεμνή τελετή αποκαθήλωσης τους.

Same

Old story

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης