Ιωάννινα: Έκρυβε στο σασί του αυτοκινήτου 44 κιλά χασίς

Ιωάννινα: Έκρυβε στο σασί του αυτοκινήτου 44 κιλά χασίς

Τα.. μύρισε το λαγωνικό της αστυνομίας

Iwannina-xasis
Όσο καλά κι αν είχε κρύψει τη μεγάλη ποσότητα χασίς στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας νεαρός αλλοδαπός, δεν ήταν δυνατό να μην την εντοπίσουν τα αλάνθαστα... ρουθούνια του εκπαιδευμένου στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλου που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων!

Ο τετράποδος αστυνομικός «μύρισε» απ' άκρη σ' άκρη το όχημα που ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί σε μια επαρχιακή οδό του Ανατολικού Ζαγορίου, καθώς είχαν πληροφορίες για το δρομολόγιο της μεταφοράς του χασίς. Έτσι, στάθηκε στο σασί του δείχνοντας ότι εκεί υπήρχε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στον εξωτερικό χώρο του πατώματος.

Πράγματι, όταν οι αστυνομικοί «ξήλωσαν» τις λαμαρίνες, αποκαλύφθηκαν 41 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 43 κιλών και 800 γραμμαρίων κι έτσι ο 32χρονος οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και του ασκήθηκε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Εκτός από το παράνομο φορτίο, κατασχέθηκαν 735 ευρώ, δύο κινητά και το ιδιόκτητο αυτοκίνητό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης