Ομίχλη στο αεροδρόμιο Μακεδονία - Καθυστερήσεις πτήσεων

makedonia-omixli-ena

Η πρωινή πτήση από την Αθήνα προσγειώθηκε στην Καβάλα

Συνθήκες χαμηλής νέφωσης επικρατούν σε περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, ενώ λόγω της περιορισμένης ορατότητας καταγράφονται από το πρωί προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ήδη, μία πτήση από την Αθήνα δεν κατέστη εφικτό να προσεγγίσει τον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης και προσγειώθηκε στην Καβάλα. Καθυστερήσεις παρατηρούνται, εξάλλου, στο πρόγραμμα αφίξεων ακόμη τριών πρωινών πτήσεων από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται στο πρόγραμμα αναχωρήσεων όσων αεροσκαφών έχουν προγραμματισμένες πτήσεις πίσω στο «Ελευθέριο Βενιζέλος».

Το επιβατικό κοινό που αναμένεται να κινηθεί αεροπορικώς από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» καλείται να ενημερώνεται για το πρόγραμμα των πτήσεων, είτε μέσω της ιστοσελίδας του αερολιμένα είτε επικοινωνώντας με την αεροπορική εταιρεία ή τον ταξιδιωτικό πράκτορα.

Περιορισμένη ορατότητα παρατηρείται και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και γι' αυτό οι οδηγοί καλούνται να προσαρμόζονται, όπου υπάρχει ζήτημα, στις επικρατούσες συνθήκες, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και το όριο ταχύτητας.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μπανανία

Επί δεκαετίες δεν υπάρχει ένα σύστημα προσγείωσης σε ομίχλη όπως σε τόσα και τόσα διεθνή Αεροδρόμια με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται αφάνταστα οι επιβάτες. Τό μόνο που ξέρουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί είναι να ξεζουμίζουν τον κόσμο με "φόρους αεροδρομίου" και αποτέλεσμα μηδέν.

bg

Κατσε μπερδευτηκα.. Σε ποια Μακεδονια?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης