Κύκλωμα μαστροπών: «Θα παίξεις σε βίντεο κλιπ» έταξαν στην 17χρονη μαθήτρια - Οι «ταρίφες» των ερωτικών ραντεβού

Κύκλωμα μαστροπών: «Θα παίξεις σε βίντεο κλιπ» έταξαν στην 17χρονη μαθήτρια - Οι «ταρίφες» των ερωτικών ραντεβού

Το κύκλωμα που εξέδιδε φοιτήτριες έκλεινε κατά μέσο όσο 30 ραντεβού την ημέρα  με «κόστος» 130 ευρώ- Από αυτά 50 έπαιρνε ο αρχηγός, 60 η κοπέλα και 20 ευρώ ο οδηγός που μετέφερε στα ραντεβού τα κορίτσια

mastropia
Με «κράχτη» τις φωτογραφίες που ήταν αναρτημένος στο σάιτ του, τα μέλη του κυκλώματος των μαστροπών έκλειναν κατά μέσο όρο τριάντα ραντεβού την ημέρα για τις γυναίκες που εκμεταλλευόταν. Οι καλλονές, ανάμεσά τους φοιτήτριες, αλλά και μια 17χρονη μαθήτρια, πήγαιναν στα ραντεβού, το κόστος για τα οποία ανερχόταν στα 130 με 140 ευρώ, που μοιράζονταν ως εξής: 50- 60 έπαιρνε ο αρχηγός - ένας 48χρονος φωτογράφος- 60- 70 ευρώ έπαιρνε η κοπέλα και ένα εικοσάρικο ο άνθρωπος που είχε μετέφερε τις γυναίκες στα ερωτικά ραντεβού.

Ηδη, δύο από τους συλληφθέντες κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους, ενώ αύριο απολογείται ο φερόμενος αρχηγός, που κατά πληροφορίες αρνείται κάθε σχέση με το κύκλωμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πάντως, ο τζίρος του κυκλώματος μέσα σε ένα χρόνο ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ οι «παραγγελίες» των πελατών γινόταν μέσω της ροζ ιστοσελίδας που είχαν στήσει οι εγκέφαλοι.
Η αστυνομία αντιλήφθηκε τη δράση του κυκλώματος και έτσι την περασμένη Πέμπτη αστυνομικοί έκλεισαν ερωτικό ραντεβού σε ξενοδοχείο της Αττικής.

Κύκλωμα μαστροπείας


Κλείσιμο
Ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται ένας 45χρονος Έλληνας, φωτογράφος στο επάγγελμα, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την κατανομή των ρόλων στους 14 συνεργούς του. Όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας, το κύκλωμα έκλεινε κατά μέσο όρο 30 ερωτικά ραντεβού την ημέρα. Μόλις η κοπέλα ανέβηκε στο δωμάτιο και πήρε τα συμφωνημένα και προσημειωμένα χρήματα, ο «πελάτης» της αποκάλυψε την ταυτότητα του και τη συνέλαβε, ενώ συνάδελφοι του πέρασαν χειροπέδες στο άτομο που την είχε πάει με το αυτοκίνητο του και την περίμενε κάτω από το ξενοδοχείο.

Το κύκλωμα χρησιμοποιούσε διάφορα τεχνάσματα ως δέλεαρ για τη στρατολόγηση των νεαρών γυναικών. Έτσι, η συμμετοχή σε ένα βίντεο κλιπ γνωστού τραγουδιστή της Ραπ ήταν το δόλωμα που έριξαν στην ανήλικη μαθήτρια η οποία είχε μπλεχτεί στα δίκτυα του κυκλώματος μαστροπών που εξιχνίασε χθες η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με την κατάθεση της.
Όπως αποκάλυψε το νεαρό κορίτσι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ, το 2018 ευρισκόμενη σε ένα μπαρ γνώρισε έναν άνδρα φερόμενο ως υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του μαγαζιού, ο οποίος και την ενέπλεξε με το κύκλωμα.

«Μια μέρα συναντηθήκαμε και βγήκαμε βόλτα. Μου είπε μια φορά να παίξω σε βίντεο κλιπ γνωστού ράπερ, που ήταν φίλος του και συμφώνησα. Όταν πήγαμε για το βίντεο κλιπ ήταν άλλες δυο κοπέλες μαζί. Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα μας είπε να πάμε σε ένα σπίτι στα νότια προάστια για να πληρωθεί. Κάποιες φορές μετά πήγαμε σε εκείνο το σπίτι.

Μου είπε ότι είναι σάιτ συνοδών. Μου είπε να βγάλουμε γυμνές φωτογραφίες, ότι θα εργαζόμουν όποτε ήθελα, θα είχα οδηγό και θα έπαιρνα 60 από τα 130 ευρώ. Τότε άρχισα να εργάζομαι. Εργάστηκα συνολικά πέντε ημέρες κι έκανα περίπου τρία με τέσσερα ραντεβού…

Σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσε. Έστειλα μήνυμα στον επικεφαλής του γραφείου ότι ήθελα να σταματήσω γιατί είχα αγώνες χορού. Μου είπε να βρούμε λύση, αλλά του είπα ότι δεν προλάβαινα. Μου έστειλε μια φορά μήνυμα στο Instagram αλλά δεν του απάντησα…».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης