Ρόδος: Διέρρηξε δυο φορές το ίδιο μαγαζί και άρπαξε τα αλκοολούχα

Ρόδος: Διέρρηξε δυο φορές το ίδιο μαγαζί και άρπαξε τα αλκοολούχα

Ο δράστης προσήχθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν πλήθος φιάλες με αλκοολούχα ποτά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσε

drinks
Δεν πρόλαβε να βάλει μπροστά τη μηχανή του Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο είχε διαρρήξει στην πόλη της Ρόδου με σκοπό να το κλέψει, ένας 43χρονος Έλληνας. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή, τον εντόπισαν μέσα σε αυτό και του φόρεσαν «βραχιόλια».

Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια για την προανάκριση και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν πλήθος φιάλες με αλκοολούχα ποτά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Από την περαιτέρω έρευνα, όμως, εξακριβώθηκε ότι ότι προέρχονταν από τις δυο διαρρήξεις που είχε κάνει τις τελευταίες δυο εβδομάδες στην ίδια επιχείρηση, από την οποία είχε κλέψει και χρήματα.

Τα κλεμμένα μπουκάλια με τα οινοπνευματώδη ποτά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην επιχείρηση, ενώ ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει εμπλοκή και σε άλλες διαρρήξεις ή κλοπές οχημάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης