Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

synoliki_main01
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα

2. To τελευταίο σατιρικό αριστούργημα του Αρκά
«Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού»
Μαζί με το ΘΕΜΑ το ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Αρκά: «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού»

Ψεύτης, αναξιόπιστος, αμαθής, θρασύς αλλά τρομερά φιλόδοξος, ο πιτσιρικάς πρωθυπουργός του Αρκά είναι ο ορισμός του αρριβίστα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα είναι απλώς... ξεκαρδιστική.
μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Ο πιτσιρικάς που δεν ξεκολλάει από το παιδικό του καρεκλάκι ούτε όταν έχει πια φτάσει στην εφηβεία. Ο μπόμπιρας που δεν διστάζει να εξαπατήσει τους συμμαθητές του για ένα σάντουιτς ή για να τον κρατήσουν ψηλά στην τραμπάλα. Ο μαθητής που διακηρύσσει ότι «χρειάζονται θυσίες για να μείνεις αμόρφωτος» κάνοντας επίμονα κοπάνα από τα μαθήματα, ακόμη και όταν βρέχει καταρρακτωδώς. Το ίδιο αυτό παιδί τάζει διορισμούς σε όσους τον εξυπηρετούν, κάνει πολύωρες διαπραγματεύσεις, κυρίως όμως ονειρεύεται. Ονειρεύεται το μέλλον του ως πρωθυπουργού, υποθέτοντας ότι έχει όλα τα προσόντα για να παραπλανήσει έναν ολόκληρο λαό.

Ο Αρκάς καταγράφει τις στιγμές πρώιμου μεγαλείου αυτού του εκκολαπτόμενου ηγέτη σε μια σειρά από απαράμιλλης ευστοχίας και ισοπεδωτικού σαρκασμού σκίτσα. Σε εξαιρετική φόρμα ο μεγαλύτερος Έλληνας δημιουργός κόμικ, με «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού» αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι, η τελευταία ελπίδα για να σταθεί ξανά στα πόδια της η λογική, υπάρχει. Αλλά μπορεί να ξεπηδήσει μόνο μέσα από την καυστική κριτική ενός στ' αλήθεια μεγαλοφυούς σατιρικού καλλιτέχνη όπως ο Αρκάς.

Μη χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ το ολοκαίνουργιο και ακυκλοφόρητο άλμπουμ του Αρκά «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού».
Κλείσιμο
arksas-in



SALONI-1
SALONI-2
SALONI-3
SALONI-4
SALONI-5
SALONI-6

SALONI7
SALONI8
SALONI9
SALONI10
SALONI11

SALONI12new


3. Tο Olive, το περιοδικό μαγειρικής-γαστρονομίας του Πρώτου ΘΕΜΑτος.
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το Οlive Απριλίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Το Olive Απριλίου που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μάς συστήνει τη γεύση της αυθεντικότητας μέσα από πιάτα που δεν είναι όμορφα αλλά είναι τα πιο νόστιμα της εποχής!

Μαζί, οι ανοιξιάτικες συνταγές που κάνουν τη νηστεία πιο λαχταριστή από ποτέ.

Μη χάσετε τις υπέροχες συνταγές για νηστίσιμες πίτσες από τον βασιλιά της Ρώμης, Gabrielle Bonci, και απίθανα γλυκά με λεμόνι που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Διαβάστε στο Olive Απριλίου που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ:
Χταπόδι με φασολάκια, Σουπιές με πατάτες, Γίγαντες με σέσκουλα, Μανιτάρια φρικασέ με σπανάκι και μαρούλι και Αγκινάρες με κολοκυθάκια από τον γνωστό σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου.
olive01

Η Ντίνα Νικολάου υπογράφει τις συνταγές για τα πιο νόστιμα ανοιξιάτικα λαδερά!
olive04

Το ψάρι του βουνού, ο μπακαλιάρος, σε 5 απίθανες παραλλαγές στο τηγάνι, στον φούρνο ή την κατσαρόλα, παρέα με απίθανες σκορδαλιές. Μαγειρεύει η Εύα Μονοχάρη, aka Funky Cook.
olive03

Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μας μαθαίνει πώς να μαγειρεύουμε λιτά και νόστιμα με όσπρια & χόρτα τη Σαρακοστή...
olive05

Ο βασιλιάς της Ρώμης, Gabriele Bonci, μοιράζεται μαζί μας συνταγές και μυστικά της αφράτης ζύμης με αγαπημένα, νηστίσιμα υλικά, μέσα από το βιβλίο του «Η καλύτερη πίτσα του κόσμου».
olive06

Γλυκά αφηγήματα με άρωμα λεμόνι
Σερβίρουμε νηστίσιμα επιδόρπια με το αγαπημένο εσπεριδοειδές φτιαγμένα με δροσερή, ανάλαφρη διάθεση!
olive02

Ακόμα:
Γνωρίζουμε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και βγαίνουμε με φίλους για φαγητό στις πιο νόστιμες διευθύνσεις της συμπρωτεύουσας.
olive07

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο μόνο με το ΘΕΜΑ!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!



4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση των Αθηναικών Θεάτρων «Το έπος της Μαλάμως…», με ένα κουπόνι που θα βρείτε στην εφημερίδα τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοσή της.

5. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε αποκλειστικά στο Gala που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
PAPAGEWRGIOY

Από το catwalk στο Madwalk.
Μετά από δέκα χρόνια -πραγματικής- διεθνούς καριέρας στη Νέα Υόρκη, η κριτής του «GNTM» θα είναι η παρουσιάστρια του Madwalk 2019 και το απολαμβάνει .


Τουίγκι
TOYIGI

To «κλαράκι» έγινε Dame.
Το απόλυτο fashion icon των 60s παρασημοφορήθηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο για τη συνεισφορά της στη μόδα, στην τέχνη και τη φιλανθρωπία. Η ιστορία πίσω από το είδωλο.


Η Eurovision σε αριθμούς
EUROVISION

Πόσο κοστίζει το «πανηγυράκι».
185 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθούν κάθε χρόνο το μεγαλύτερο live μουσικό event στον πλανήτη, ανεβάζοντας τα budgets για τη διοργάνωση σε δυσθεώρητα ύψη.


Πριβέ παράδεισοι
PARADISE

Βίλες προς ενοικίαση σε τιμές παρ’ ολίγον λογικές.
Πολυτελείς επαύλεις στους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς, με ειδυλλιακό περιβάλλον, θεόρατες πισίνες, απαράμιλλο design, μπάτλερ και ιδιωτικό σεφ. Όπως στα όνειρα.


Μαρίνα Ραφαήλ
RAFAHL

Τσάντες και κρύσταλλα.
Το κάλεσμα της καλλονής designer και απογόνου της οικογένειας Swarovski ήταν λαμπερό στην κυριολεξία.


Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Σπηλιάδης
SPILIADIS

Ο influencer σεφ της διεθνούς γαστρονομίας.
Αν και ο «Mr Milos» δεν έχει αστέρι Michelin, οι «New York Times» τον συμπεριέλαβαν στους σεφ με τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, ενώ διαθέτει μια ζηλευτή λίστα πελατών, μεταξύ των οποίων ο Ντόναλντ Τραμπ.


Αλέξανδρος Ευκλείδης
EYKLEIDIS

Ο μάστερ του «Φίγκαρο».
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ πιστεύει στο «εδώ και τώρα» της όπερας, συγκινείται από τα βαριά λαϊκά τραγούδια και προσπαθεί να χωρέσει την καλλιτεχνική φύση του στο κοστούμι του τεχνοκράτη.


Λουκία Μιχαλοπούλου
MIXALOPOULOU

New entry στο «Λόγω Τιμής».
Έξυπνη, γοητευτική, ταλαντούχα και καθόλου ανασφαλής, ανήκει στους ηθοποιούς που το θεατρόφιλο κοινό απολαμβάνει στη σκηνή κάθε χρόνο, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα. Του χρόνου θα τη δούμε και στην επιστροφή του «Λόγω Τιµής».


Beauty & style
STYLE

Το μακιγιάζ και τα λευκά outfits της Άνοιξης.

Εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ.

Μην το χάσετε!



Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα.

2. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση των Αθηναικών Θεάτρων «Το έπος της Μαλάμως…», με ένα κουπόνι που θα βρείτε στην εφημερίδα τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοσή της.


3. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.


4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης