Ιωάννινα: Συνέλαβαν έμπορο ναρκωτικών που αναζητούσε η Ελβετία

Ιωάννινα: Συνέλαβαν έμπορο ναρκωτικών που αναζητούσε η Ελβετία

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο 29χρονος αναζητούμενος βρισκόταν στην πόλη, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου

4733459
Επιχείρηση για την σύλληψη ενός νεαρού αλλοδαπού που αναζητούσαν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης οι αρχές τις Ελβετίας για αγορά, κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών, οργάνωσαν και εκτέλεσαν με επιτυχία οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στα Ιωάννινα.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο 29χρονος αναζητούμενος βρισκόταν στην πόλη, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου. Ήδη, δόθηκε εντολή για να κινηθεί η διαδικασία για την έκδοσή του στην Ελβετία.

*** Παράτυπα επέστρεψε στη χώρα ένας 49χρονος αλλοδαπός, παρ' όλο που εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Καστοριάς και Φλώρινας για παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών και χρηματική ποινή 4.500 ευρώ. Ωστόσο, εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής σε περιοχή της Καστοριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και συνελήφθη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης