Μετανάστες με μαχαίρια λήστεψαν αλλοδαπό στη Μόρια

Μετανάστες με μαχαίρια λήστεψαν αλλοδαπό στη Μόρια

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 18 και 32 χρόνων οι οποίοι, μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους αγνώστων στοιχείων, έστησαν ενέδρα σε αγροτική τοποθεσία της Μόριας σε έναν 35χρονο μετανάστη

moria_elas
Άλλο ένα περιστατικό ληστείας μεταξύ μεταναστών που φιλοξενούνται στο τοπικό hot spot στη μαρτυρική Μόρια της Λέσβου κινητοποίησε τους αστυνομικούς του τμήματος και της Ασφαλείας Μυτιλήνης, οι οποίοι κατάφεραν να το εξιχνιάσουν άμεσα και να συλλάβουν δυο από τους δράστες.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 18 και 32 χρόνων οι οποίοι, μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους αγνώστων στοιχείων, έστησαν ενέδρα σε αγροτική τοποθεσία της Μόριας σε έναν 35χρονο μετανάστη και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριών. Του άρπαξαν το πορτοφόλι του με 140 ευρώ, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ωστόσο, οι δυο από τους ληστές ταυτοποιήθηκαν άμεσα, συνελήφθησαν και στην κατοχή του 32χρονου κατασχέθηκε το κλεμμένο κινητό, ενώ βρέθηκαν και δέκα ναρκωτικά χάπια. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για την ταυτοποίηση των άλλων δυο συνεργών τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης