Μεσολόγγι: 16χρονος λιθοβόλησε 86χρονη για να την ληστέψει!

Μεσολόγγι: 16χρονος λιθοβόλησε 86χρονη για να την ληστέψει!

Μαζί με συνεργούς του την χτύπησαν και με μια μεταλλική βέργα - Ο νεαρός συνελήφθη μαζί με την μητέρα του

astynomia-peripoliko-ena
Οι έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, είχαν ως αποτέλεσμα την σύλληψη εντός των ορίων του αυτοφώρου του ανήλικου Ρομά που δεν δίστασε να λιθοβολήσει μια ηλικιωμένη στο Μεσολόγγι για να την ληστέψει μαζί με άγνωστους συνεργούς του.

Ο 16χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε γρήγορα μετά τον τραυματισμό της 86χρονης γυναίκας, εναντίον της οποίας πέταξε πέτρες ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού τραυματίζοντάς την στο κεφάλι. Μάλιστα, οι συνεργοί του την χτύπησαν με μια μεταλλική βέργα, αλλά δεν κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα καθώς έγιναν αντιληπτοί από περαστικούς και τράπηκαν σε φυγή. Η άτυχη ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, για τις πρώτες βοήθειες.

Ο ανήλικος, που αντιμετωπίζει κατηγορία για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του μαζί με τη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Η έρευνα για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των συνεργών του 16χρονου συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης