Αίγιο: Στη φυλακή ληστής με καταδίκη που εκκρεμούσε

Αίγιο: Στη φυλακή ληστής με καταδίκη που εκκρεμούσε

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών

astynomia-sillipsi-ena
Μοιραίος στάθηκε για έναν 50χρονο Έλληνα ο έλεγχος που του διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αίγιο, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν καταζητούμενος φυγόποινος που είχε καταδικαστεί για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Την ίδια εντολή έδωσε ο ίδιος εισαγγελέας και για μία 51χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στο Αίγιο από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, καθώς από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για κλοπή κατά συναυτουργία, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και δέκα μηνών.

*** Πάλι στο Αίγιο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 24χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης