Ανήλικες ξάφρισαν ηλικιωμένους σε Νιγρίτα, Σέρρες και Πάτρα

Ανήλικες ξάφρισαν ηλικιωμένους σε Νιγρίτα, Σέρρες και Πάτρα

Έκλεψαν από τα θύματά τους χρήματα και αντικείμενα αξίας

astynomia-peripoliko-dyo
Έμπειρη στις κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης ήταν μια ανήλικη Ρομά, η οποία χτύπησε την πόρτα ενός 84χρονου στη Νιγρίτα Σερρών και απέσπασε την προσοχή του με διάφορες προφάσεις για να ξαφρίσει τις οικονομίες του και ό,τι πολύτιμο είχε.

Η 16χρονη δράστιδα έκλεψε από το σπίτι του ηλικιωμένου μετρητά ύψους 350 ευρώ και έναν χρυσό σταυρό με αλυσίδα αξίας 500 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί. Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Βισαλτίας, οι άνδρες του οποίου ταυτοποίησαν την ανήλικη τσιγγάνα, αλλά δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν και σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

**** Άλλη μια ανήλικη Ρομά έδρασε με τον ίδιο τρόπο στις 17 Φεβρουαρίου στην πόλη των Σερρών, όπου μπήκε στο σπίτι μιας 74χρονης και της ξάφρισε 60 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 500 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 17χρονης δράστιδας, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Ανήλικη ήταν και μια από τις δυο «μακρυχέρες» που εμφανίστηκαν σε ένα περίπτερο στην Πάτρα παριστάνοντας τις πελάτισσες και ξάφρισαν διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 60 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, αλλά οι δράστιδες ηλικίας 17 και 19 χρόνων δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης