Μίνι χασισοφυτείες σε σπίτια σε Λάρισα και Πύργο

Μίνι χασισοφυτείες σε σπίτια σε Λάρισα και Πύργο

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

hasis
Δεν πρόλαβαν να… μεγαλώσουν τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στην κατοικία του στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας ένας 58χρονος Έλληνας, γιατί η παράνομη μίνι φυτεία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Συνολικά, στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκαν 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως δέκα εκατοστών, ενώ βρέθηκαν ακόμη μία συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, 72 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού και δύο φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Ο 58χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Αλλά και σε ένα χωριό της Ηλείας, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου ένας 59χρονος Έλληνας, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε μέσα σε τέσσερις γλάστρες συνολικά 29 δενδρύλλια κάνναβης που ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πύργου άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών στον δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης