Καλαμάτα: Αδελφές συνελήφθησαν με ναρκωτικά και κλεμμένα όπλα

Καλαμάτα: Αδελφές συνελήφθησαν με ναρκωτικά και κλεμμένα όπλα

Η μεγαλύτερη αδελφή συνελήφθη με 1,5 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή της, αλλά η 24χρονη είχε πάνω της έξι συσκευασίες με άλλα 8,1 γραμμάρια

kannavis
Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια 33χρονη Ρομά στον Άγιο Φλώρο του Δήμου Καλαμάτας, περιέλαβε λίγο αργότερα και την 24χρονη αδελφή της. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν και οι δυο ναρκωτικά, αλλά και αδήλωτα και κλεμμένα όπλα!

Η μεγαλύτερη αδελφή συνελήφθη με 1,5 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή της, αλλά η 24χρονη είχε πάνω της έξι συσκευασίες με άλλα 8,1 γραμμάρια, ενώ στην κατοικία της βρέθηκαν άλλη μια μικροποσότητα χασίς, τριάμισι ναρκωτικά χάπια και 145 ευρώ, που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από πώληση ναρκωτικών.

Επιπλέον, στο σπίτι κατασχέθηκαν15 φυσίγγια, ένα μονόκαννο αδήλωτο κυνηγετικό όπλο, άλλο ένα μονόκαννο που είχε δηλωθεί η κλοπή του στο αστυνομικό τμήμα Οιχαλίας και ένα δίκαννο που είχε κλαπεί στις 31 Αυγούστου 2018 και είχε δηλωθεί η κλοπή στην Ασφάλεια Καλαμάτας.

Οι δύο αδελφές συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, που άσκησε δίωξη στην 33χρονη για κατοχή ναρκωτικών και στην 24χρονη για διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης