Άρτα: Λήστεψαν αλλοδαπό με την απειλή όπλου και τον χτύπησαν με γροθιές

Άρτα: Λήστεψαν αλλοδαπό με την απειλή όπλου και τον χτύπησαν με γροθιές

Ο ένας από τους δύο άνδρες συνελήφθη και αναζητείται ο συνεργός του 

peripolika_10
Σε ένα χωριό της Άρτας λήστεψαν έναν αλλοδαπό χτυπώντας τον με γροθιές και απειλώντας τον με πιστόλι, σε ένα άλλο αναζήτησαν καταφύγιο οι επίσης αλλοδαποί δράστες, από τους οποίους συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα ο ένας από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που αναζητούν και τον συνεργό του.

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην κοινότητα Πέτα, όπου οι δράστες ακινητοποίησαν έναν 40χρονο αλλοδαπό με την απειλή πιστολιού και, αφού τον χτύπησαν, άρπαξαν από τις τσέπες του το ποσό των 220 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 34χρονου αλλοδαπού ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην κοινότητα Φιλοθέη.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. H προανάκριση συνεχίζεται για την σύλληψη του δεύτερου δράστη που αναζητείται και έχει στην κατοχή του το όπλο με το οποίο διέπραξαν την ληστεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης