Άρτα: Έκανε διανομή λαθραίου καπνού και χασίς με φορτηγό

Άρτα: Έκανε διανομή λαθραίου καπνού και χασίς με φορτηγό

Σε τυπικούς ελέγχους σε αυτοκίνητα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 57χρονο που κουβαλούσε λαθραίο καπνό και χασίς

arta_kapnos
Οι τυπικοί έλεγχοι που έκαναν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε οχήματα που κινούνταν στην περιοχή Περδικορράχη της Άρτας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 57χρονου Έλληνα λαθρέμπορου που είχε βγει με το Ι.Χ. φορτηγό του για να παραδώσει ποσότητα από τα 11 κιλά λαθραίου καπνού που είχε στην κατοχή του, αλλά και για να πουλήσει χασίς.

Στην καμπίνα του οχήματος που οδηγούσε ο 57χρονος, βρέθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 29,76 γραμμαρίων και μία συσκευασία με λαθραίο καπνό, βάρους 980 γραμμαρίων. Ακολούθησε άλλη έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν δύο ακόμη συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,55 γραμμαρίου και δέκα σακούλες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους δέκα κιλών και 913 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο ο δράστης δεν διέθετε άδεια κατοχής. Σε βάρος του 57χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ οι ποσότητες καπνού παραδόθηκαν στο Τελωνείο Άρτας για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών.

*** Στα πράσ έπιασαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έναν 26χρονο που αναζητούσε αγοραστές στην Πάτρα για εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32,6 γραμμαρίων. Το χασίς βρέθηκε στην κατοχή του κατά την διάρκεια σωματικής έρευνας και κατασχέθηκε, ενώ ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης