Κλοπές με πλούσια λεία και ζημιές σε επιχειρήσεις στο Άργος

peripoliko_3

Η δράση της σπείρας κράτησε για πάνω από ένα μήνα – Εκτιμάται ότι η λεία τους ανέρχεται στα 197.000 ευρώ

Κάτι παραπάνω από ένα μήνα κράτησε η δράση μιας σπείρας νεαρών Ελλήνων που παραβίαζαν επιχειρήσεις στο Άργος και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους- Μυκηνών, αλλά ήταν αρκετό διάστημα για να αποκομίσουν πλούσια λεία σε μετρητά και εξαρτήματα συνολικής αξίας 197.000 ευρώ!

Η συμμορία είχε διαπράξει τουλάχιστον επτά διαρρήξεις από τις 11 Μαΐου ως τις 18 Ιουνίου του 2018 και σε τρεις από αυτές προκάλεσε εκτεταμένες φθορές στις κτιριακές εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων, από τις οποίες τα μέλη της είχαν κλέψει χρήματα, ποσότητες μετάλλων, εργαλεία και άλλα αντικείμενα.

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την έρευνα της Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών και ταυτοποιήθηκαν δυο από τους δράστες ηλικίας 27 και 28 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διακεκριμένες φθορές σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και περιλαμβάνει και τους άγνωστους προς το παρόν συνεργούς τους. Η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

έτσι

"έλληνες" με μότο το "τέλω επίντουμααααα" και μένουν στον τοπικό καταυλισμό βγάζοντας τα προς τα ζην κάνοντας ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στις περιουσίες του κόσμου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ATH_7252

Η Γερμανία θα λάβει τη ΔΕΘ ως αφορμή για να εμβαθύνει την ελληνογερμανική συνεργασία, όχι μόνο σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά σε ολόκληρο το φάσμα της