Λάρισα: Ταυτοποιήθηκε ο ληστής που χτύπησε ηλικιωμένη

Λάρισα: Ταυτοποιήθηκε ο ληστής που χτύπησε ηλικιωμένη

Δύο βίαιοι ληστές χτύπησαν την ανυπεράσπιστη γυναίκα για να αρπάξουν τις οικονομίες της – Συνεχίζονται οι έρευνες για να ταυτοποιηθεί και ο δεύτερος δράστης

astynomia_7
Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνιάστηκε η άγρια ληστεία που είχε γίνει αργά το βράδυ της Τετάρτης σε βάρος μιας ηλικιωμένης, μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Ομόλιο του δήμου Αγιάς στη Λάρισα, από δυο βίαιους κακοποιούς οι οποίοι δεν δίστασαν να χτυπήσουν την ανυπεράσπιστη γυναίκα για να αρπάξουν τις λιγοστές οικονομίες της.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Τεμπών μετά την καταγγελία που υπέβαλε η τρομοκρατημένη 83χρονη ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες, ένας 36χρονος Έλληνας ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του.

Οι δυο κακοποιοί είχαν εισβάλει αιφνιδιαστικά στο σπίτι της μοναχικής γριούλας και, αφού την ακινητοποίησαν χτυπώντας την, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια. Έτσι, ανακάλυψαν τα 300 ευρώ που είχαν απομείνει από τη σύνταξή της, τα άρπαξαν μαζί με δύο κινητά και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης