«Δεν ντρόπιασα κανέναν και ουδείς απειλήθηκε» δηλώνει ο αλεξιπτωτιστής του «Μακεδονία ξακουστή»

fantaros_main01

Ο νεαρός Κρητικός στην ανάρτησή του επισήμανε ότι έχει ήδη λάβει το πτυχίο του αλεξιπτωτιστή, όπως και την «πουλάδα» αναγνωριστικό της εκπαίδευσής του - Ένορκη διοικητική εξέταση έχει διατάξει το ΓΕΣ 

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο καταδρομέας Εμμανουήλ Μπούχλης, σχολιάζει τον θόρυβο που προκλήθηκε από το βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε στα κοιωνικά δίκτυα και τον εμφανίζει να τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιεί άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Ο ίδιος δηλώνει πως σέβεται και τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές του και πως με την πράξη του δεν ατίμωσε και δεν ντρόπιασε κανέναν.

Μάλιστα, κάνει γνωστό πως έχει ήδη λάβει το πτυχίο του αλεξιπτωτιστή, όπως και την «πουλάδα» αναγνωριστικό της εκπαίδευσής του.

Να σημειωθεί πως το ΓΕΣ προχώρησε στην άμεση αποβολή του από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου, ενώ διέταξε και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, αλλά και εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα ως προς την προετοιμασία των στρατιωτών κατά τη συμμετοχή τους στη σχετική δραστηριότητα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του νεαρού καταδρομέα έχει ως εξής :

Με συγκίνηση βαθιά και έντονα συναισθήματα, θέλω να πω σε όλους εσάς που στέλνετε τα μηνύματα σας προς το πρόσωπο μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ που μπορεί και κλείνει μέσα του όλα όσα νιώθω για τον τόπο μου την Κρήτη, για την Πατρίδα μου την Ελλάδα, για τους συνανθρώπους μου και για τους συντρόφους μου στις Ειδικές Δυνάμεις και τους τιμημένους Αλεξιπτωτιστές. Θέλω να σας ενημερώσω, ότι η εκπαίδευση μου έχει ολοκληρωθεί και μου έχει απονεμηθεί τόσο το πτυχίο όσο και η ακριβή μας Πουλάδα, το σήμα των Αλεξιπτωτιστών. Σέβομαι και τιμώ τις ένοπλες Δυνάμεις, σέβομαι και τιμώ τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές μου, σέβομαι και τιμώ όλα όσα προσφέρουν στην πατρίδα την κοινωνία και την κάθε οικογένεια ξεχωριστά, η ύπαρξη και το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα σώματα και τα όπλα.

Ο σεβασμός αυτός όμως, είναι αποτέλεσμα των αρχών και των αξιών της οικογένειας μου, όλων όσων διδάχτηκα από τους παππούδες μου και τους δασκάλους μου στη γη μου τα Σφακιά. Ποτέ δε σκέφτηκα τίποτε άλλο πέρα από το όμορφο, το δίκαιο και το συνετό. Διότι είναι όμορφο να βρίσκεσαι στο αέρα, στον ουρανό της χώρας μας, είναι δίκαιο να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σου και η περπατησιά σου όπως πρεπει είναι, να βρίσκεσαι με σύνεση στην πρώτη γραμμή, να ανήκεις στους επίλεκτους και να υπακούς στους ανωτέρους σου για όλα όσα μπορούν να σε μάθουν να σε εκπαιδεύσουν, να σου εμφυσήσουν ώστε να πράξεις όλα εκείνα που κάνουν αυτή τη χώρα περήφανη και ασφαλή. Αισθάνομαι βαθιά μέσα στο μυαλό και την καρδιά μου, ότι δεν ατίμωσα τίποτε, δεν ντρόπιασα κανέναν, δεν απειλήθηκε ουδείς, δεν στεναχώρεσα έστω και έναν Έλληνα ένστολο ή μη.

Η πράξη μου που τόσο έχει συζητηθεί, αφορούσε όλα όσα το ηθικό μου, η περηφάνια μου, η αφοσίωση μου και το σθένος, το ηθικό μου ανάστημα μου υπαγόρευσαν.

Στις Καταδρομές υπάρχει μία φράση που λέει: Όσο ζεις ανακατέψου με τους καλύτερους και όταν πεθάνεις, πέθανε όπως οι υπόλοιποι. Και οι καλύτεροι για μένα, είναι όλοι όσοι αναγνωρίζουν αυτή τη χώρα, ποτίζουν αυτή τη γη, δακρύζουν σε κάθε γέννα, αγκαλιάζουν κάθε άνθρωπο, προστατεύουν κάθε παιδί, σκεπάζουν κάθε γέροντα, ανάβουν ταπεινά ένα κερί, σκάβουν αγόγγυστα και χώνουν βαθιά το σπόρο της ελπίδας και της ζωής, κοιτάζουν στα μάτια τους συνανθρώπους τους, υποκλίνονται στο θρήνο και τον πόνο, αποδέχονται και πιστεύουν μέσα στο είναι τους πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο.

Κυρίως όμως οι καλύτεροι είναι, όλοι όσοι γνωρίζουν πως το πιο ανθρώπινο που υπάρχει είναι ο σεβασμός, η κατανόηση και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αξιών του ανθρώπου. Αποδέχομαι την όποια τιμωρία από τους ανωτέρους μου, την όποια απόφαση τους και είμαι στη διάθεση της πατρίδας μου για ότι μου αιτηθεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους αντιλαμβάνονται και επισημαίνουν πως η αγάπη για την πατρίδα την ιστορία και τις θυσίες των προγόνων μας, δεν έχει καμία σχέση ούτε με φασισμό ούτε με ακραίες ιδεολογικές κατευθύνσεις.

Η μόνη μου κατεύθυνση ήταν και είναι από τον ουρανό στη γη, σε μία γραμμή που μου επιτρέπει να ατενίζω την Κρήτη, την Ελλάδα, τον ορίζοντα του κόσμου με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ευγένεια.
Μανώλης Μπούχλης
Πτυχιούχος Αλεξιπτωτιστής
Σφακιά Κρήτης

Ο Μανώλης Μπούχλης κατάγεται από ένα ορεινό, πανέμορφο χωριό των Χανίων, το Ασκύφου Σφακίων.

Ως γνωστό, τα Σφακιά είναι μία από τις περιοχές που έχει «γεννήσει» ήρωες μαχητές, στην τουρκοκρατία και την γερμανική κατοχή αλλά και στους μακεδονικούς αγώνες. Κι ο νεαρός Μανώλης, έχει μεγαλώσει με αυτές τις ιδέες. Είναι αθλητής και συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων.

Κατετάγη στον στρατό και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες πήρε τον πράσινο μπερέ του καταδρομέα – αλεξιπτωτιστή. Είναι πολύ αγαπητός στην κοινωνία των Χανίων και όλοι, συγγενείς και φίλοι, ένιωσαν υπερήφανοι όταν πέρασε τη σκληρή εκπαίδευση και τιμήθηκε με τον πράσινο μπερέ.

ΣΧΟΛΙΑ (303)

Terry

Βλαχαδερό και εθνικιστής. Ο στρατός είναι Υπηρεσία και όχι το "your face seems familiar" για να τραγουδάει ο κάθε ψωνισμένος φασίστας τα εμβατήριά του. Στην πυρά οι εθνικιστές-σκοταδιστές.

@Terry

Βλαχαδερά και φασίστες είναι όσοι δεν αφουγκράζονται τη λαϊκή δυσαρέσκεια και ξεπουλάνε την πατρίδα σύντροφε. Δεν υπάρχουν εθνίκια στην Ελλάδα. Υπάρχουν πατριώτες και υπάρχουν ξεπουλημένοι φασίστες αριστεροί. Οι μάσκες έπεσαν και καταλάβαμε όλοι καλά τι είστε... Το παλικάρι μίλησε για όλους μας!

kyriakos

Όσοι είστε εναντίον του, να μαζευτειτε όλοι μαζί να του κλασετε τα ίδια. Όταν λέω, όλοι μαζί, εννοώ με τις μανάδες σας, τους πατεράδες, τα λείψανα των προδοτων προγόνων σας, τις κόρες σας και τους γιους σας.

Χανια

Ειλικρινά θλιβεσε με ορισμένα σχόλια,τα οποία όμως δείχνουν τον φανερό εκνευρισμό τους.δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα.Εφιαλτες πάντα υπήρχαν στην Ελλάδα και θα υπάρχουν, αλλά αυτό που γίνετε εδω βρίζοντας αυτό το παιδί αυτή την πράξη και αυτό το κείμενο που έγραψε,αποδεικνύει οτι ο Εφιάλτης ήταν Άγιος μπροστά τους.ειναι μια εξέλιξη του Εφαλτη μέσα από τους αιώνες,οτι πιο προδοτικό και άτιμο γέννησε αυτό το γένος,και κυκλοφορούν αναμεσα μας...και όμως δεν θα τους περάσει το γένος αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει,οπως υπάρχει στους αιώνες των αιώνων.

Για να μιλησουμε σοβαρα @σε ολους τους βλαμμενους

Σχετικα με το σχολιο μου τωβ 8.37 θελω να προσθεσω, οτι το φασιστικο μεσοπολεμικο τραγουδακι που τραγουδησε ο αλεξιπτωτιστης Μπουχλης εν ωρα υπηρεσιας εχει γινει συμβολο των γραφικων και γελοιων υποκειμενων οι οποιοι τελειως αναιτια και αδικαιολογητα εναντιωνονται στην εξομαλυνση των σχεσεων της χωρας μας με το γειτονικο κρατος Βορεια Μακεδονια, κατι το οποιο συν τοις αλλοις επιθυμει η διεθνης κοινοτητα, οι συμμαχοι και οι εταιροι μας (Απο τους οποιους να υπενθυμισω σε καποια βληματα ειμαστε εξαρτημενοι και στους οποιους χρωσταμε) Αν ο "λεβεντης" ηθελε να τραγουδησει το αγαπημενο του τραγουδακι, μπορουσε να το κανει στην αδεια του σε καποια ταβερνα με τους φιλους του και να βγαλει οσες φωτογραφιες θελει.ΟΧΙ ΣΕ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!!!!! Φανταστειτε, να εβγαινε δασκαλος στο προαυλιο και να αρχιζε να τραγουδαει το "ασμα" . Τι θα λεγατε? Οτι ειναι "ηρωας"? Σταματηστε λοιπον επιτελους νουμερακια!

kyriakos

Σαν τον πατέρα σου κι εσύ. Κι ο παππούς σου κι ο προπαππους σου τα ίδια έλεγαν κι έκαναν. Βάζεις στοίχημα ότι ΚΑΙ τα παιδιά σου θα κάνουν τα ίδια; Να διαβάσεις το παραπάνω σχόλιό μου και να κάνεις ακριβώς αυτό που σου λέω.

Ψυχίατρος Γκέκας

Κοίτα φάτσα! Βλάκας με περικεφαλαία...

Stratos

Τι λες μωρέ γιουσουφάκι.Στα 4 μωρή με τα Πάκι.

«Επαναστάτης» χωρίς αιτία

Ο Μπούλης είναι κότα με μουστάκι! Κοκοκοκοκοκοοό

@

Τι έγινε; Έδωσε γραμμή το κόμμα να αρχίσουν οι βρισιές; Κοπρίτες!

Γιωργος Ε'ΜΚ

Μαγκα Κρητικαρε Λεβεντη!! Πανω που εχεις σιχαθει αυτη την χωρα και τους κατοικους της, πανω που λες οτι δεν υπαρχει ελπιδα και εχουν ξεπουληθει ολα και ολες τοτε βγαινει ενας Μανωλης, ενας Κωσταντινος και λες οτι δεν εχουμε χαθει ακομα. Οσο υπαρχουν μαγκες σαν αυτους θα υπαρχει Ελλαδα και θα ειμαστε με ψηλα το κεφαλι!! Σ ευχαριστουμε!

Καραβανάς

Κάτι τέτοια τομάρια που θέτουν σε κίνδυνο το σώμα εμείς τα βγάζουμε Ι5!

Απόστρατος

Την σηκώνεις τη χλαίνη σύντροφε;

Νικόλας.,

Μπράβο σου Κρητικέ παλικαρε!! Α ρε Κρήτη λεβεντογεννα!!

Ου να χαθείς βλαμμένο!

Είσαι για δέσιμο, άρρωστο εθνίκι του κερατά

δόξα και τιμή

συμβουλή: κάνε sex - πραγματικό, όχι με τη χούφτα, μπας και το σώσεις.

Stratos

Τι λες μωρέ γιουσουφάκι.Στα 4 μωρή με τα Πάκι.

@βλαμενος

είσαι εσύ που γράφεις τέτοιο σχόλιο....

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης