Σπείρα νεαρών διέρρηξε 25 σπίτια στην Καλαμάτα!

Σπείρα νεαρών διέρρηξε 25 σπίτια στην Καλαμάτα!

Ο ένας μετά τον άλλο ταυτοποιήθηκαν οι έξι νεαροί που είχαν γίνει πραγματική μάστιγα για τους κατοίκους της πόλης

diarriksi-lostos
Ο ένας μετά τον άλλο ταυτοποιήθηκαν οι έξι νεαροί που είχαν γίνει πραγματική μάστιγα για τους κατοίκους της Καλαμάτας και των χωριών του ομώνυμου Δήμου όπου, από τις 21 Σεπτεμβρίου του 2018 ως την περασμένη Τρίτη, είχαν διαπράξει 22 διαρρήξεις και τρεις απόπειρες με λεία μετρητά και τιμαλφή αξίας 33.000 ευρώ!

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. έβαλαν χειροπέδες σε δυο από τα μέλη της σπείρας ηλικίας 19 και 22 χρόνων, που εντοπίστηκαν σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας. Ακόμη, αναγνωρίστηκαν 22χρονοι, ένας 21χρονος και ένας ανήλικος οι οποίοι δεν βρέθηκαν στα όρια του αυτοφώρου και αναζητούνται.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα όχημα ως μέσο τέλεσης κλοπών, ενώ νωρίτερα είχε κατασχεθεί ακόμη ένα, στο οποίο είχαν βρεθεί στοιχεία που οδήγησαν στην εξάρθρωση της σπείρας. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης