Στους δρόμους εκπαιδευτικοί και μαθητές - «Εμείς πειραματόζωα της κυβέρνησης δεν θα γίνουμε»

syllalitirio03

Εκπαιδευτικοί και μαθητές συγκεντρώνονται στα Προπύλαια, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας

Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών σε όλη τη χώρα, είναι προγραμματισμένες για σήμερα με αφορμή τις αλλαγές που προωθούνται στον χώρο της Εκπαίδευσης.

Αυτή την ώρα εκπαιδευτικοί και μαθητές συγκεντρώνονται στα Προπύλαια, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας.

Περίπου 150 άτομα βρίσκονται αυτή την ώρα στον δρόμο, έχουν υψώσει πανό στα οποία αναγράφονται συνθήματα στελνοντας παράλληλα μήνυμα προς τον υπουργό Παιδείας ότι «εμείς πειραματόζωα της κυβέρνησης δεν θα γίνουμε», τονίζοντας ότι το «απαράδεκτο νομοσχέδιο κάνει ακόμα πιο εξοντωτικό εξεταστικό κέντρο το σχολείο μας».

Οι εκπαιδευτικοί με τη σειρά τους ζητούν κατάργηση του προσοντολόγιου, μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών με έστω και μία σύμβαση και τον άμεσο διορισμό τους αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και όλη την προϋπηρεσία, μαζικούς μόνιμους διορισμούς και αποτροπή της αντιεκπαιδευτικής μεταρρύθμισης της κυβέρνησης.

Οι συγκεντρωμένοι αναμένεται αργότερα να πραγματοποιήσουν πορεία.

syllalitirio01
syllalitirio03
syllalitirio02


ΣΧΟΛΙΑ

τα σχολεια δεν

Τα κλεισατε για το Σκοπιανο ,,,,,Καθηγητες μονο για την μασα......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tavern

«Ζητάμε εξαίρεση κάποιων χώρων από την ολική απαγόρευση, συγκεκριμένων χώρων που θα δηλωθούν και θα πληρούν τις προδιαγραφές, ώστε να μπορούν οι πελάτες μας καπνιστές να απολαύσουν και αυτοί τις υπηρεσίες μας»