Στους δρόμους εκπαιδευτικοί και μαθητές - «Εμείς πειραματόζωα της κυβέρνησης δεν θα γίνουμε»

Στους δρόμους εκπαιδευτικοί και μαθητές - «Εμείς πειραματόζωα της κυβέρνησης δεν θα γίνουμε»

Εκπαιδευτικοί και μαθητές συγκεντρώνονται στα Προπύλαια, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας

syllalitirio03
Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών σε όλη τη χώρα, είναι προγραμματισμένες για σήμερα με αφορμή τις αλλαγές που προωθούνται στον χώρο της Εκπαίδευσης.

Αυτή την ώρα εκπαιδευτικοί και μαθητές συγκεντρώνονται στα Προπύλαια, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας.

Περίπου 150 άτομα βρίσκονται αυτή την ώρα στον δρόμο, έχουν υψώσει πανό στα οποία αναγράφονται συνθήματα στελνοντας παράλληλα μήνυμα προς τον υπουργό Παιδείας ότι «εμείς πειραματόζωα της κυβέρνησης δεν θα γίνουμε», τονίζοντας ότι το «απαράδεκτο νομοσχέδιο κάνει ακόμα πιο εξοντωτικό εξεταστικό κέντρο το σχολείο μας».

Οι εκπαιδευτικοί με τη σειρά τους ζητούν κατάργηση του προσοντολόγιου, μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών με έστω και μία σύμβαση και τον άμεσο διορισμό τους αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και όλη την προϋπηρεσία, μαζικούς μόνιμους διορισμούς και αποτροπή της αντιεκπαιδευτικής μεταρρύθμισης της κυβέρνησης.

Οι συγκεντρωμένοι αναμένεται αργότερα να πραγματοποιήσουν πορεία.

syllalitirio01
syllalitirio03
syllalitirio02
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης