Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Ένας νεκρός σε τροχαίο στο Καστέλι Κισσάμου

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Ένας νεκρός σε τροχαίο στο Καστέλι Κισσάμου

Νεκρός ένας 48χρονος που επέβαινε σε δίκυκλο και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα -Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας στη Σητεία

ekav_vrady
Δεν έχουν τέλος τα θανατηφόρα τροχαία στην Κρήτη! Ένας 48χρονος άνδρας είναι το τελευταίο θύμα που προστέθηκε στη μακρά λίστα των νεκρών στους δρόμους του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ στο Καστέλι Κισσάμου στα Χανιά, με τον 48χρονο να τραυματίζεται θανάσιμα όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Όταν στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ, ήταν ήδη νεκρός.

Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας στη Σητεία

Μια γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά, ήταν ο απολογισμός ενός ακόμα τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα στη Σητεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της οδηγού.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνωμένη στο νοσοκομείο της Σητείας, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πηγή: ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης