Θρίλερ με 28χρονο δικηγόρο που αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης

Θρίλερ με 28χρονο δικηγόρο που αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

astynomia_2
Ο 28χρονος δικηγόρος που εργάζεται σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν συγγενείς του στην Αστυνομία.

Το στοιχείο που ανησύχησε τους συγγενείς του 28χρονου δικηγόρου, αναγκάζοντας τους να στραφούν στις αστυνομικές Αρχές για βοήθεια, ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ένα Opel Astra μπλε σκούρου χρώματος, εθεάθη τυχαία σήμερα 7.00 το πρωί, όταν ένας αστυνομικός και φίλος του αδερφού του δικηγόρου παρατήρησε ότι ήταν σταθμευμένο κοντά στην Ευελπίδων.

Μάλιστα παρατηρώντας το εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι μέσα βρίσκονταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το πορτοφόλι του γεμάτο χρήματα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο. Ο αδερφός του δικηγόρου ο οποίος επίσης είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, καταθέτει αυτή τη στιγμή στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και το ότι ο 28χρονος δικηγόρος εργάζεται σε μεγάλο γραφείο που χειρίζεται βαριές ποινικές υποθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης