Ορεστιάδα: Βούλγαρος είχε πάνω του 19 πλαστά έγγραφα

arrest

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά συνολικά... 19 πλαστά έγγραφα με τα οποία σχεδίαζε να εφοδιάσει μη νόμιμους αλλοδαπούς με σκοπό την διευκόλυνση της προώθησης τους στο εσωτερικό της χώρας, είχε στην κατοχή του ένας 45χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην Ορεστιάδα!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον αλλοδαπό να κινείται ύποπτα, τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν και διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι είχε στις τσέπες του δέκα πλαστά δελτία ταυτότητας των βουλγάρικων αρχών, τέσσερα πλαστά δελτία άδειων διαμονής και πέντε πλαστές αποφάσεις αδυναμίας απομάκρυνσης, τα οποία όπως προέκυψε θα διέθετε προς πώληση σε μη νόμιμους μετανάστες.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που του άσκησε δίωξη για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και διέταξε την κράτησή του. Η προανάκριση της Ασφάλειας συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί πόσοι αλλοδαποί έχουν ήδη αγοράσει πλαστά έγγραφα από τον Βούλγαρο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης