Φωτογραφίες: Απίστευτος Θεσσαλονικιός περιέφραξε δρόμο για να... μην τρέχουν οι οδηγοί

Φωτογραφίες: Απίστευτος Θεσσαλονικιός περιέφραξε δρόμο για να... μην τρέχουν οι οδηγοί

Ζήτησε να βαλει ο δήμος σαμαράκια, ο δήμος απάντησε αρνητικά - Πήρε άδεια από την Πολεοδομία - Διαβάστε την απάντησή του

dromos01
Ένα ιδιαίτερα περίεργο και συνάμα παράδοξο τρόπο σκέφτηκε κι έκανε πράξη ένας Θεσσαλονικιός για να σταματήσει τους διερχόμενους οδηγούς που έτρεχαν στον συγκεκριμένο οδικό σημείο.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην ομάδα του στην ομάδα, ''Active Thessaloniki'', ο εν λόγω κάτοικος περίφραξε μόνος του το σημείο. Όπως αναφέρει χρήστης του Facebook που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, ''ζήτησε να βαλει ο δήμος σαμαράκια για να μην τρέχουν οι οδηγοί στην 3η οδό (Ταγαράδες Θεσσαλονίκης).

Ο δήμος απάντησε αρνητικά επειδή είναι παράνομη η τοποθέτηση... τελικά αποφάσισε να περιφράξει το οικόπεδο του μέχρι τα όρια του αγροτεμαχίου του, χωρίς τις προβλεπόμενες απο το νόμο επιπλέον παραχωρήσεις για ελάχιστο φάρδος 5 μέτρων σε αγροτικούς δρόμους''. 

Πηγή: seleo.gr

salonica
salonica2
salonica3
salonica4


Η απάντηση του ιδιοκτήτη

Κλείσιμο
Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται- τουλάχιστον στις φωτογραφίες. Όπως ενημέρωσε το protothema.gr ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που προχώρησε στην περίφραξη, το τμήμα που περιέφραξε ανήκει στην ιδιοκτησία του και πριν πάρει την απόφαση για τη συγκεκριμένη κίνηση είχε αντιμετωπίσει τόσο την αδιαφορία υπηρεσιών, όσο και καθημερινό κίνδυνο λόγω της ταχύτητας με την οποία κινούνται τα αυτοκίνητα στην περιοχή. Έτσι, απευθύνθηκε στις αρμόδιες πολεοδομικές υπηρεσίες και έλαβε άδεια για την περίφραξη που φαίνεται στις φωτογραφίες.
eksodiko01
eksodiko02
eksodiko03
eksodiko04
eksodiko05





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης