«Πιστολέρο» το έριξαν στις μπαλωθιές σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

«Πιστολέρο» το έριξαν στις μπαλωθιές σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις του νόμου περί όπλων

balothies12
Με κλωτσιές και πυροβολισμούς θέλησε να λύσει τις προσωπικές διαφορές που έχει με τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στη Λεπενού του Αγρινίου ένας 49χρονος «πιστολέρο», ο οποίος προσπάθησε να εισβάλει στο εσωτερικό αλλά δεν τα κατάφερε και ξέσπασε στην πόρτα της εισόδου!

Ο δράστης φέρεται ότι προκάλεσε φθορά στην πόρτα κλωτσώντας την, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε μία φορά στον αέρα με πυροβόλο όπλο, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό ή φθορά. Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, που έχουν σχηματίσει σε βάρος του δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Ένας άλλος «πιστολέρο», που πιθανότατα είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ, πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα με πυροβόλο όπλο τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από ένα νυχτερινό κέντρο στη Βόνιτσα. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε πριν φτάσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ακτίου- Βόνιτσας που συνέλεξαν δύο κάλυκες και τους έστειλαν για βαλλιστική εξέταση, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης