Συνδέονται δυο περιστατικά ξυλοδαρμού στο Ρέθυμνο;

Συνδέονται δυο περιστατικά ξυλοδαρμού στο Ρέθυμνο;

Μέσα σε λίγη ώρα, δυο νεαροί Έλληνες βρέθηκαν να κείτονται αιμόφυρτοι μετά από ξυλοδαρμό επί του οδοστρώματος στην παραλιακή λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου

astinomia-deftero
Μέσα σε λίγη ώρα, δυο νεαροί Έλληνες βρέθηκαν να κείτονται αιμόφυρτοι μετά από ξυλοδαρμό επί του οδοστρώματος στην παραλιακή λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο Ρέθυμνο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο τα δυο περιστατικά να συνδέονται.

Πρώτος βρέθηκε λιπόθυμος στο δρόμο τις πρωινές ώρες της Κυριακής ένας 22χρονος που έφερε τραύμα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Όμως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει συνέλθει για να καταθέσει τι του συνέβη.

Λίγη ώρα αργότερα, έξω από ένα μπαρ που και αυτό βρίσκεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, εντοπίστηκε τραυματισμένος ένας 23χρονος που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί τον βρήκαν άνδρες του Λιμεναρχείου στους οποίους κατέθεσε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Οι λιμενικοί διενεργούν παράλληλες έρευνες για να εξιχνιάσουν τα δυο περιστατικά, εξετάζοντας το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν τα ίδια πρόσωπα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης